ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: «Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης - μεταποίησης - εμπορίας αγροτικών προϊόντων» στο ΔΙΕΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | |
ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ: «Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης - μεταποίησης - εμπορίας αγροτικών προϊόντων» στο ΔΙΕΚ Άργους
 Η ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ Α.Ε.Σ. Α.Ε. χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Άργους και του διευθυντή του κ. ΔΕΛΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ να ενισχύσει και να προβάλει την αναγκαιότητα επαγγελματικής κατάρτισης των νέων της περιοχής μας στον αγροτικό και μεταποιητικό τομέα. 

Το Δ.ΙΕΚ προτείνει για την επικείμενη χρονιά μια σπουδαία ειδικότητα, το «Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης - μεταποίησης - εμπορίας αγροτικών προϊόντων»

Μετά από επικοινωνία με τη διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ πληροφορηθήκαμε ότι η ειδικότητα αφορά στον δευτερογενή τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, με τον απόφοιτο της ειδικότητας να εκπαιδεύεται ώστε να συμμετέχει σε όλο το φάσμα λειτουργιών της εμπορίας αγροτικών προϊόντων (αποθήκευση, συσκευασία, διακίνηση, επεξεργασία στοιχείων, τιμολόγηση, υποστήριξη διοικητικής λειτουργίας μεταποιητικής επιχείρησης)

Ενθαρρύνουμε τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδικότητα (https://forms.gle/8yYDEmmR3J6YAE1K9 ) καθώς οι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης είναι ισχυρές.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΙΠΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ