ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ξεκινούν γυρίσματα δημοφιλούς σειράς της Paramount στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. | | | |
Ξεκινούν γυρίσματα δημοφιλούς σειράς της Paramount στην Αργολίδα
Το θέμα της διευκόλυνσης γυρισμάτων συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος με τους εκπροσώπους της εταιρείας Bonne Foi Films, που αφορούν στον τρίτο κύκλο γνωστής και δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, παραγωγής του αμερικανικού studio Paramount, που πρόκειται να λάβουν χώρα σε τοποθεσίες εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και συγκεκριμένα σε περιοχή μεταξύ των Δήμων Επιδαύρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων!
 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη όλων των μορφών τουρισμού, παραδοσιακών και εναλλακτικών. Μορφή εναλλακτικού τουρισμού είναι και ο ταχέως αναπτυσσόμενος πλέον και στη χώρα μας κινηματογραφικός τουρισμός.

H σειρά περιλαμβάνει μεγάλο και γνωστό καστ από την Ευρώπη και την Αμερική ενώ η πραγματοποίηση των γυρισμάτων στη χώρα μας, και πόσο μάλλον στην Αργολίδα, αποτελεί τεράστια επιτυχία καθώς ανταγωνιστικοί προορισμοί για τα εν λόγω γυρίσματα υπήρξαν η Τουρκία και η Κροατία.

Η παγκόσμια διανομή της σειράς θα αποτελέσει μεγάλη τουριστική προβολή για την Αργολίδα στο εξωτερικό και θα συμβάλει στην ήδη θετική εικόνα για την προσέλκυση όσων θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του ελληνικού τοπίου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ