ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Αλλαγή Πορείας: Δήλωση ντροπής από τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Π. Καρούζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:52:00 μ.μ. | | |
Δήλωση ντροπής από τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Πέτρο Καρούζο στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών για τους κατοίκους Λιμνών –Προσύμνης.


Δυστυχώς ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης παραμένουν στον δικό τους απομονωμένο κόσμο και συνειδητά πλέον επιλέγουν το δρόμο του διχασμού. Αφού πάντα ψηφίζουν αρνητικά μεγάλα έργα τα οποία δίνουν πνοή στον τόπο μας, σας θυμίζουμε τα όχι στην Ανάπλαση του κέντρου του Άργους , του Κέντρου Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και πρόσφατα το Κλειστό Κολυμβητήριο, τώρα υβρίζουν και μιλούν υποτιμητικά ακόμα και για τους ίδιους του δημότες!

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης και στην συζήτηση επί του θέματος για την υποβολή μελέτης στην εφορεία αρχαιοτήτων για την τοποθέτηση του τελεφερίκ, το οποίο είναι έργο που θα γίνει με μέριμνα του Υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Καρούζος αναφέρθηκε προσβλητικά απέναντι στους κατοίκους των Λιμνών και της Προσύμνης λέγοντας χαρακτηριστικά "να κατεβάσουμε μερικούς κατοίκους από τις Λίμνες και την Προσύμνη να τους φορέσουμε προβιές και να μεταφέρουν το βαγόνι με τον κόσμο".

Η δημοτική αρχή μετά την χθεσινή της αντίδραση κατά την διάρκεια του Δ.Σ. καταδικάζει και δημόσια τους χαρακτηρισμούς του εν λόγω κυρίου και απαιτεί την δημόσια συγγνώμη του, προς τους κατοίκους των δυο αυτών χωριών τα οποία έχουν μεγάλη ιστορία και πολιτισμό και μάλιστα οι Λίμνες είναι και μαρτυρικό χωριό που έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στην περίοδο της Γερμανικής κατοχής.

Αυτή η αντιπολίτευση που μέχρι χθες ήταν απλώς στείρα σήμερα γίνεται χυδαία και φτάνει να υβρίζει εκείνους που την τοποθέτησαν στα έδρανα του Δ.Σ του Δήμου μας και πίστεψαν πως μπορεί να προσφέρει στον τόπο. Ο λαός είναι σοφός κ. Καρούζο και δυστυχώς για εσάς οι πιστωτές έχουν καλύτερη μνήμη από τους οφειλέτες!

Δελτίο τύπου
Αλλαγή Πορείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ