ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Για παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:09:00 μ.μ. | | |
Θα επιθυμούσαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μας μέλη, το κοινό μας και εν γένει τη Πόλη του Ναυπλίου , ότι στις 12/7/2021 δημοσιεύθηκε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ σε τοπικό site μία είδηση σχετικά με πιέσεις που άσκησε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου για ακύρωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου 2021, κατά τα αναγραφόμενα του δημοσιεύματος.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές και δημιουργεί μόνο παραπληροφόρηση και σύγχυση.

Καμία έκθεση δεν ακυρώθηκε.
Δεν κατανοούμε την σκοπιμότητα αυτού του περιεχομένου.

Ουδέποτε ο Σύλλογος προέβη σε τέτοια ενέργεια, σε ένα θεσμό για τη πόλη, που στόχο έχει τη προβολή των βιβλίων , την παρότρυνση αγάπης προς το βιβλίο και την ενίσχυση της φιλαναγνωσίας.

Η αγαστή συνεργασία, με το Δήμο Ναυπλιέων και το ΔΟΠΠΑΤ , δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από ανακριβή δημοσιεύματα, και μάλιστα χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών.

Η συμμετοχή των μελών μας στην Έκθεση ,μέσω του Συλλόγου μας και η συνεννόηση που υπήρχε και υπάρχει από όλες τις πλευρές αποδεικνύει την ορθότητα των παραπάνω.

Επιθυμούμε να διορθωθεί και να παρθεί πίσω αυτή η παραπληροφόρηση, έτσι ώστε να μην υπάρχει ίχνος μεμπτού σημείου, καθώς και να γίνει διάψευση των δημοσιευμάτων καθ΄ ότι η έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από 30/7/2021 έως 22/8/2021, όπως ήδη είναι γνωστό.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ