ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Καλύτερη εικόνα από τα πύρινα μέτωπα σε Αργολίδα και Κορινθία - Παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | | |
Καλύτερη εικόνα από τα πύρινα μέτωπα σε Αργολίδα και Κορινθία - Παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη φωτιά στις περιοχές Νέα και Άνω Αλμυρή Κορινθίας, με την εικόνα από το πύρινο μέτωπο να είναι σαφώς καλύτερη.


Χθες μετά  τη δύση του ηλίου σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα. Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις παραμειναν όλη νύχτα στη μάχη με τις φλόγες.


Νωρίτερα, λίγο πριν σταματήσουν να επιχειρούν, τα εναέρια μέσα πραγματοποίησαν μεγάλες συντονισμένες ρίψεις νερού για να περιορίσουν τις εστίας.

Επίσης, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της επαρχιακής οδού Ισθμού – Επιδαύρου, που είχε κλείσει νωρίτερα για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της πυρκαγιάς.

Στο σημείο σήμερα βρίσκονται 98 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο με συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα ΟΤΑ.

Όσον αφορά στη φωτιά που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στην Αργολίδα σε δασική έκταση στη δημοτική ενότητα Ασκληπιείου, του Δήμου Επιδαύρου, παραμένει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε εξέλιξη.

Στο σημείο σύμφωνα με την Πυροσβεστική παραμένει το μεγαλύτερο μέρος των επίγειων δυνάμεων και επιχειρεί μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς. Η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή, καίει σε δύσβατο δασικό τμήμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ