ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Πρώτη σε προκρατήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο η Πελοπόννησος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:24:00 μ.μ. | | |
Πρώτη σε προκρατήσεις για τον Δεκαπενταύγουστο η Πελοπόννησος
Το 100% αγγίζουν οι προκρατήσεις σε πολλούς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας για τον Δεκαπενταύγουστο και ιδιαίτερα για το χρονικό διάστημα 13/8-18/8, αποδεικνύοντας ότι ημεδαποί και αλλοδαποί τουρίστες επιθυμούν να ταξιδέψουν τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υψηλό ποσοστό προκρατήσεων καταγράφεται και στους τουριστικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, με «πρωταγωνιστές» Πελοπόννησο και Χαλκιδική για τους Βορειοελλαδίτες και για τους Βαλκάνιους. 

Αυτό προκύπτει από την έκθεση του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-RealΕstates, που ανέλυσε τα στοιχεία από ιστοσελίδες που φιλοξενούν ακίνητα που αξιοποιούνται-διατίθενται μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης ή και με σήμα του Ε.Ο.Τ.

Οι προκρατήσεις στο «νησί των ανέμων» σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης αγγίζουν το 94%, με τον συνολικό αριθμό εγγεγραμμένων ακινήτων όλων των οικονομικών βαλαντίων να ανέρχονται στα 2.046. Η διαμονή για πέντε διανυκτερεύσεις αγγίζει ακόμη και τις 2.403 ευρώ για κατοικία 110 τ.μ. στην περιοχή Super Paradise, ενώ στο Καλό Λιβάδι κατοικία 30 τ.μ. διατίθεται προς 2.228 ευρώ για πέντε διανυκτερεύσεις.

Πρώτη στις προκρατήσεις του Αυγούστου, ανάμεσα στους ηπειρωτικούς τουριστικούς προορισμούς, η Πελοπόννησος που  σύμφωνα με διεθνείς πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, όσον αφορά το χρονικό διάστημα από 13 Αυγούστου έως 18 Αυγούστου, οι προκρατήσεις αγγίζουν το 99%, με το σύνολο της δυναμικότητας σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης να είναι 3.613 ακίνητα, και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 92%, με 1.161 ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ