ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Όλα έτοιμα για την έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:56:00 μ.μ. | |
Όλα έτοιμα για την έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" (βίντεο)Όλα έτοιμα είναι για την έναρξη της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021" που ξεκινάει με την εικαστική έκθεση ντόπιων καλλιτεχνών στις 8:30 το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου στην Πλατεία τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο.
Προ των πυλών, λοιπόν, η ΄΄ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2021΄΄, η γιορτή για την θάλασσα, για τους ανθρώπους που την υπηρετούν και για όλους τους πολίτες που την χαίρονται. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Αυγούστου και θα κλείσουν το Σάββατο 28 Αυγούστου με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης που θα περιλαμβάνει την γνωστή βαρκαρόλα, πολύχρωμα βεγγαλικά και τους ήρωες του ΄21 να αναδύονται από την θαλασσα με την βοήθεια της τεχνολογίας, καθώς φέτος η Ναυτική Ναυπλιάδα ειναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο συναντήσαμε την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη, τον Πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόση Σπαντιδέα και την Καλλιτεχνική Επιμελήτρια της έκθεσης Κατερίνα Μπεκιάρη που μας μίλησαν για τις φετινές εκδηλώσεις και το πρόγραμμα της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2021"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ