ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2021

Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας: Ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου Ναυπλίου 2021
Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ε.Σ.Λ.Α.

Tην Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου 2021 του Ναυπλίου και η παρουσία μας σε αυτήν. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων, τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και την Πρόεδρό τον κ. Μαρία Ράλλη, για την στήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποδειγματική συνεργασία μας. 

Απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν τη λειτουργία τον περιπτέρου μας και την γενικότερη παρουσία της Ε.Σ.Λ.Α. στην διοργάνωση αυτή, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα γενικότερα προβλήματα της περιόδου. Τέλος, ευχαριστεί την κ. Νίκη Μαρίνη για την στήριξη της λειτουργίας τον περιπτέρου, κάτι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο έχοντας δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και συναντiληψης για τη λειτουργία αυτή.

Με τη συμμετοχή μας στην Έκθεση και γενικότερα με τις δράσεις μας το 2021, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον πλούτο και τον δυναμισμό των δημιουργών της Αργολίδας στα Γράμματα και τις Τέχνες. Ακόμη και για εκείνες/εκείνους που δεν μπόρεσαν να καταθέσουν κάποια αντίτυπα στο περίπτερο, υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει μια θέση στην Ένωση. 

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε περισσότερο οργανωμένα και συστηματικά επιμένοντας στις βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια ένωση δημιουργών τον πολιτισμού, τον σεβασμό της προσωπικότητας, την ελευθερία της έκφρασης, την ευγένεια, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη τον πνευματικού έργου.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ