ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Άργος: Έως τις 25 Αυγούστου οι αιτήσεις για φοίτηση στα προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | | |
Άργος: Έως τις 25 Αυγούστου οι αιτήσεις για φοίτηση στα προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ
Η εισαγωγή των σπουδαστών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και στο Ετήσιο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2021-22 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα.


Στο Άργος που για 8η χρονιά συνεχίζονται τα προγράμματα, για το ακαδ. έτος 2021-22 το Πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 180 θέσεις, ενώ το Πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ προσφέρει 60 θέσεις φοίτησης. Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει αναρτηθεί διαδικτυακά, η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr μέχρι και τις 25 Αυγούστου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23:59.

Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να υποβάλλουν μία και μόνο αίτηση, σε μία και μόνο πόλη και σε μία και μόνο κατηγορία εισαγομένων. Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aspete.gr για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ
της ΑΣΠΑΙΤΕ στο ΑΡΓΟΣ
Δρ. ΜΟΥΣΤΑΪΡΑΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ