ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

“Εκτόξευση” κρουσμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Πόσοι νοσηλεύονται σε κάθε νομό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | | |
“Εκτόξευση” κρουσμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Πόσοι νοσηλεύονται σε κάθε νομό
Νέα “εκτόξευση” των κρουσμάτων covid-19 είχαμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με περίπου το 60% από αυτά να καταγράφονται στη Μεσσηνία. Παράλληλα, συνεχίζει να αυξάνεται και ο αριθμός των νοσηλειών στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας, με το συντριπτικό τους ποσοστό να αφορά ανεμβολίαστους, ενώ αυτές στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας -που βρίσκεται στα όριά του- ήδη ξεπέρασαν τις 70.


Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε προβληματισμό για το γεγονός της υστέρησης του εμβολιασμού σε ορισμένες Περιφερειακές Ενότητες, παρατηρώντας ταυτόχρονα στον αντίποδα ότι υπάρχουν Ενότητες της Περιφέρειας όπου αν και υπάρχει υψηλός αριθμός επισκεπτών, τα κρούσματα παραμένουν σε σχετικά χαμηλά επίπεδα λόγω του ικανοποιητικού αριθμού εμβολιασμένου πληθυσμού.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 24 Αυγούστου καταγράφηκαν 248 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 18.063.

Αναλυτικά καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 13, στην Π.Ε. Αρκαδίας 16, στην Π.Ε. Κορινθίας 42, στην Π.Ε. Λακωνίας 31και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 146.

Μέχρι και την Τρίτη 24, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 154 άτομα (τα 5 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 11 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 5, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 17, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 27 (τα 5 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 23 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 71.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ