ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Φανάρια τοποθετούνται σε δυο επικίνδυνες διασταυρώσεις στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | |
Φανάρια τοποθετούνται σε δυο επικίνδυνες διασταυρώσεις στο Ναύπλιο
Ξεκίνησαν οι εργασίες στις διασταυρώσεις των οδών, Χαριλάου Τρικούπη και Μεσολογγίου με την οδό Αγίου Αδριανού για την τοποθέτηση των φωτεινών σηματοδοτών.
Το συγκεκριμένο έργο από τον Δήμο Ναυπλιέων αναμένεται να δώσει οριστική λύση στην ρύθμιση της κυκλοφορίας στις συγκεκριμένες διασταυρώσεις καθώς κατά καιρούς έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία ατυχήματα.

"Παρεμβαίνουμε σε δύο πολύ σημαντικές διασταυρώσεις για τη μέγιστη δυνατή προστασία των πολιτών μας. Βελτιώνουμε το επίπεδο της οδικής ασφάλειας ρυθμίζοντας την κυκλοφορία. Διευκολύνουμε όλες τις παρόδιες χρήσεις οι οποίες σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης αντιμετώπιζαν δυσκολίες." δήλωσε ο κύριος Κωστούρος.
Επίσης στο συγκεκριμένο έργο της διαμόρφωσης των δυο κόμβων προβλέπεται να γίνει οριοθέτηση λωρίδων σε κάθε πρόσβαση, διαμόρφωση πεζοδρομίων,  διαπλάτυνση των πεζοδρομίων όπου είναι αναγκαίο και εσοχή για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης.

Ακόμη, προσδιορίζεται η απαιτούμενη διαγράμμιση του οδοστρώματος και των διαβάσεων πεζών καθώς και η θέση των απαιτούμενων νέων πινακίδων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ