ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Άργος: Ανεξαρτητοποιήθηκαν από την "Δυνατή Πόλη Ξανά" Νενεκούμης και Δελογιάννης

Πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκινήσαμε μια συλλογική προσπάθεια για την διεκδίκηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική ομάδα χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς. 

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής της παράταξης μας ανακοίνωσε τις σκέψεις και την πρόθεση του να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

 Σεβόμαστε την πρόθεσή του, καθένας από εμάς είναι ελεύθερος να αποφασίζει για το πώς θα κινηθεί και για το τι θέλει να πράξει για το δικό του μέλλον.

Προερχόμενοι όμως από έναν διαφορετικό πολιτικό χώρο, θεωρούμε πως μία τέτοια πρόθεση δίνει μία ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα στην δημοτική παράταξη ‘’Δυνατή Πόλη Ξανά’’.

Παράλληλα ο τρόπος λειτουργίας της παράταξης, και η λήψη κάποιων αποφάσεων που αφορούν τα θέματα των δημοτικών συμβουλίων το τελευταίο χρονικό διάστημα δε μας εκφράζουν.

Ως εκ τούτου, επειδή μελλοντικά δε θέλουμε να φέρουμε κανέναν σε δύσκολη θέση, ούτε και τους ίδιους μας τους εαυτούς, αποφασίσαμε την ανεξαρτητοποίηση μας από την Δημοτική Παράταξη ‘’Δυνατή Πόλη Ξανά’’.

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της θητείας μας, θα αποφασίζουμε ατομικά για κάθε θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με την προσωπική μας κρίση, και πάντα προς όφελος του συνόλου των δημοτών του Δήμου μας.

Μετά Τιμής

Δημοτικός Σύμβουλος Νενεκούμης Χαρίλαος

Δημοτικός Σύμβουλος Δελογιάννης Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ