ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Δεν αποδέχεται τη θέση του υπ. Πολ. Προστασίας ο Ευάγγελος Αποστολάκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | |
Δεν αποδέχεται τη θέση του υπ. Πολ. Προστασίας ο Ευάγγελος Αποστολάκης
Tην απόφαση να μην αποδεχθεί τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, κοινοποίησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης με δήλωσή του.


«Δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόταση του κ. Μητσοτάκη υπό αυτές τις συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό έγινε με την προϋποθέση ότι θα υπάρξει μια διακομματική συναίνεση. Αυτή ήταν η μία προϋπόθεση για ανεξάρτητο υπουργείο, στο οποίο συμφώνησε ο Μητσοτάκης. Το ένα τηρήθηκε σε ότι αφορά το υπουργείο. Δεν υπήρχε διακομματική στήριξη ή συζήτηση μεταξύ τους. 

Εγώ δεν αποφεύγω την ευθύνη. Αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ μία πρόταση που δεν έχει διακομματική υποστήριξη για ένα εθνικό ζήτημα. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του πρωθυπουργού, αλλά θα έπρεπε να έχει διακομματική υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο ieidiseis.
ΣΥΡΙΖΑ για υπουργοποίηση Αποστολάκη: «Αυτό δεν είναι συναίνεση, είναι εξαγορά»

Εντονότατος εκνευρισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοπόιηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, την οποία χαρακτηρίζουν εξαγορά πολιτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη επικοινώνησε με το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα δέκα λεπτά πριν από την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, με αποτέλεσμα να λάβει την απάντηση «αυτό δεν είναι συναίνεση είναι εξαγορά».

Στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν ότι η συναίνεση θέλει συννενόηση και συγκεκριμένες δράσεις. Αναμένεται έντονη αντίδραση από την Κουμουνδούρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ