ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ικανοποίηση από την τουριστική κίνηση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | |
Ικανοποίηση από την τουριστική κίνηση στο Ναύπλιο (βίντεο)
Μια βόλτα μέχρι το Ναύπλιο και τους Παξούς έκανε η Κοινωνία Ώρα Mega, καταγράφοντας την τουριστική κίνηση και μεταφέροντας όμορφες εικόνες!

«Είναι πιο εναλλακτικός αυτός ο τρόπος διακοπών. Η κίνηση είναι μουδιασμένη, αλλά στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός. Οι κρατήσεις για αυτούς τους μήνες είναι καλές. Στην παραλία έχουμε και beach bar. Έχουμε και δωμάτια, βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο», σχολίασε ο Γιώργος Μωυσής, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων σε camping στο Δρέπανο Ναυπλίου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παξών, Σπυρίδων Βλαχόπουλος, εξήγησε ότι μετά από τις μαζικές ακυρώσεις που έγιναν τον Απρίλιο και τον Μάιο, η κατάσταση τώρα φαίνεται πως έχει εξομαλυνθεί.

«Στους Παξούς έρχεται πια εύκολα κανείς με τους καινούργιους δρόμους και μετά με το ferry boat. Κρατήσεις είχαμε πολλές, δυστυχώς, όμως, ακυρώθηκαν πολλές τον Απρίλιο και τον Μάιο. Τώρα έχουμε πληρότητα γύρω στο 80%, κυρίως επειδή επετράπη στους Βρετανούς να ταξιδέψουν. Εμείς δεν έχουμε ξενοδοχείο καραντίνας αλλά διαμερίσματα που μπορούν να διατεθούν για κάποιες ώρες, μέχρι να μεταφερθεί το περιστατικό στην Κέρκυρα όπου υπάρχει ξενοδοχείο. Από τον Μάιο είχαμε φτάσει σε ποσοστό εμβολιασμού στο 80% και ελπίζω πως θα έχει καλά αποτελέσματα. Είχαμε βέβαια κάποια κρούσματα σε νεαρές ηλικίες. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ