ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Δεσμοί Αίματος ΣΕΑ Αργολίδας: Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας αιμοπεταλιοδοτών!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | | |
Δεσμοί Αίματος ΣΕΑ Αργολίδας: Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας αιμοπεταλιοδοτών!
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων που είτε από προσωπικές εμπειρίες είτε από εμπειρίες άλλων ανθρώπων έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό και αναγκαίο είναι το αίμα.

 Στα πρώτα κιόλας βήματα του συλλόγου διαπιστώσαμε την δυσκολία ανεύρεσης εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών και η δυσκολία ήταν ότι ένας εθελοντής έπρεπε να φύγει από την πόλη του να πάει σε μία άλλη πόλη για να μπορέσει να δώσει τα πολύτιμα αιμοπετάλια.

Βλέποντας λοιπόν την δυσκολία αυτή δημιουργήσαμε μία ομάδα, ένα δίκτυο αιμοπεταλιοδοτών. Η ομάδα αυτή αποτελείται από εθελοντές που δεν τους προβλημάτισε ούτε μία στιγμή το αν θα μετακινηθούν σε άλλη πόλη είτε αυτό ήταν στην Αθήνα, είτε ήταν στην Πάτρα. Επίσης δεν τους προβλημάτισε αν θα χρειαστεί να μετακινηθούν και παραπάνω από μία φορά για τον ίδιο λόγο. Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Γι’ αυτό και εμείς νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά με όλη μας την δύναμη.

Στόχος μας είναι η παρέα μας να κάνει περισσότερους ανθρώπους να χαμογελούν αυξάνοντας την ομάδα των αιμοπεταλιοδοτών, ελάτε στην παρέα μας και βοηθήστε να αυξήσουμε τα χαμόγελα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977404751 (κος Δημήτρης Σελλής) για να σας λύσουμε κάθε απορία ή προβληματισμό σας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://desmoiaimatos.gr/aimopetalia

Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας μας!ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ