ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ευχαριστίες από τον Βυζαντινό Χορό "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους"

Ευχαριστίες από τον Βυζαντινό Χορό "Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους"
Ολόθερμες ευχαριστίες για τη χθεσινή επετειακή συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821: στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Νεκτάριο, που όχι απλά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας για να παρευρεθεί, αλλά παρουσίασε και το βιβλίο του, των Εκδόσεις Επιστροφή με τίτλο: "Μακρυγιάννης, ο αγωνιστής της πίστης, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης". 
Ευχαριστούμε σύσσωμη την Τοπική Αυτοδιοίκηση: την Περιφέρεια Πελοποννήσου- Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζο, τον Δήμο Άργους Μηκυνών,την ΚΕΔΑΜ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Σκούφη, τόσο για προθυμία που από την πρώτη στιγμή επέδειξαν για την πρωτοβουλία μας αυτή, όσο και για την παρουσία τους χθες βράδυ. 
Τους φίλους και Αντιδημάρχους Παναγιώτη Παπαϊωάννου και Νίκο Γκαβούνο για την παρουσία τους. Τους εφημερίους και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιστορικού Ενοριακού Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Άργους για την φιλοξενία που μας επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα των επίπονων προβών αλλά και χθες το βράδυ, προ πάντων για την αγάπη τους και την άψογη συνεργασία! 
Ένα ευχαριστώ, είναι πραγματικά πολύ λίγο για όλους τους συνεργάτες μας και τους χορωδούς μας: τα μέλη του Βυζαντινού μας Χορού, τα μέλη της μικτής παραδοσιακής χορωδίας του ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ, τα παιδιά της ορχήστρας: Βασίλης Καλαγκιάς (λαούτο και επιμέλεια κειμένων, τραγουδιών, μονωδίες), Θάνος Καρανάσιος (βιολί, μονωδία), Αδριανός Δρούζας (κλαρίνο) και Βαγγέλης Μητροσύλης (κρουστά)
Στους αναγνώστες μας: Γιώργο Τασσιά (επιμέλεια κειμένων) και Μαρινίκη Πάππα. Στους μικρούς σπουδαστές του τμήματος Προπαιδείας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και φυσικά τους γονείς τους... Τον κ. Βασίλη Μαρκάκη και τους συνεργάτες του (ηχητικά/φωτισμός) και τον Αναστ'ασιο Λίτσα για την επιμέλεια των διαφανειών στον προτζέκτορα. 
Τον φίλο και συνεργάτη Πάρη Βασιλάκο  για το βίντεο και τις φωτογραφίες, καθώς και τον φίλο Γιώργο Ρασσιά για την δημοσιογραφική κάλυψη στις Αργολικές Ειδήσεις. 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, φίλους, γνωστούς και άγνωστους, που από νωρίς, κυριολεκτικά, κατέκλεισαν το προαύλιο του ναού και μας εμψύχωσαν με το θερμό τους χειροκρότημα και την αγάπη τους.. 
Υπόσχεση και δέσμευσή μας είναι πως κάθε επόμενη εκδήλωση θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.. Σας ευχαριστούμε ολόθερμα όλους!!!

Ιωάννης Χαβιαρλής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ