ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΚΑΦΕΣ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Επιτροπές καταγραφής ζημιών από τις πυρκαγιές συγκροτήθηκαν σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | | | | |
Επιτροπές καταγραφής ζημιών από τις πυρκαγιές συγκροτήθηκαν σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία
Συγκροτήθηκαν στις πυρόπληκτες Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας επιτροπές αρωγής οι οποίες το επόμενο διάστημα θα διενεργήσουν ελέγχους και καταγραφή των ζημιών στις περιοχές τους οι οποίες είτε έχουν καεί στις πυρκαγιές που ξεκίνησαν στις αρχές του τρέχοντα μήνα Αυγούστου, είτε εξακολουθούν να καίγονται από τις σε εξέλιξη ευρισκόμενες καταστροφικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, ανά Π.Ε. συγκροτήθηκαν 3 τριμελείς επιτροπές, με σκοπό η κάθε μία την εκτίμηση και καταγραφή ζημιών α) στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και τις εγκαταστάσεις όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές, β) των επιχειρήσεων ( εμπορικών, βιοτεχνικών, βιομηχανικών και λοιπών) που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και γ) στις βασικές υποδομές (δίκτυα, δρόμοι, γεφύρια κλπ) και δημόσια κτήρια που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Π.Ε. Αρκαδίας, οι εν λόγω επιτροπές θα δραστηριοποιηθούν στις περιοχές των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης, στην Π.Ε. Λακωνία στην περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στην Π.Ε. Μεσσηνίας στις περιοχές της Ενότητας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Την σύνθεση των εν λόγω επιτροπών, ανά Π.Ε., μπορείτε να δείτε εδώ:

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑ

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑ

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ