ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Τιμητικές βραβεύσεις στην Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Τιμητικές βραβεύσεις στην Ύδρα
Σε μια συμβολική κίνηση το Σάββατο το βράδυ (28/08/2021) ο Δήμος Ύδρας, στο πλαίσιο των "Κουντουριωτείων 2021", βράβευσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νησιού για την τεράστια συνδρομή του στην καταπολέμηση της Πανδημίας και της επίτευξης ποσοστού εμβολιασμού μεταξύ του τοπικού πληθυσμού που ξεπερνά το 95%. 
Βραβεύθηκε επίσης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαίρη Κάτσικα για τον καθορισμό και συντονισμό περισσότερο από 4.000 τηλεφωνικών ραντεβού εμβολιασμού. 
Στην ίδια εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε και από διάλεξη του Καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα με θέμα τις φυσικές καταστροφές, βραβεύθηκαν τα σώματα ασφαλείας και το τοπικό εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο για την συνδρομή τους στην άμεση κατάσβεση τεσσάρων πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν εντός ενός μηνός στο Νησί. 

Στους βραβευθέντες επιδόθηκε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου Ύδρας για τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. 
Τα λίγα κρούσματα του ιού covid 19 και η εντυπωσιακή, από αριθμό επισκεπτών τουριστική περίοδος στο Νησί μας, οφείλεται φέτος και στην προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων στους οποίους οφείλουμε ευγνωμοσύνη. 
Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΚΕΔΥ της οποίας την Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Μαραγκού, το προσωπικό της και τα Μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου ευχαριστούμε.

Δήμος Ύδρας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ