ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Silver Moon: Στο Ναύπλιο η επιτομή της πολυτέλειας - Ποια κρουαζιέρα του στοιχίζει 46.000€

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | | |
Silver Moon: Στο Ναύπλιο η επιτομή της πολυτέλειας - Ποια κρουαζιέρα του στοιχίζει 46.000 ευρώ
Στο Ναύπλιο κατέφτασε το πρωί της Κυριακής 29 Αυγούστου, για ακόμη μια φορά, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Moon.

Το Silver Moon ανήκει στην SilverSea Cruises και είναι νεότευκτο αφού έχει κατασκευαστεί το 2020 στα ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας. Είναι το νεότερο και μεγαλύτερο πλοίο για την εταιρεία του. Εχει μήκος 213 μέτρα και πλάτος 30.

Μπορεί να φιλοξενήσει 596 άτομα που εξυπηρετούνται από πλήρωμα περίπου 410 ατόμων. Εχει 8 καταστρώματα επιβατών, ενώ μπορεί να πλεύσει με ταχύτητα 21,5 κόμβων

Σημειώνεται ότι το πλοίο ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020 και ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά κρουαζιέρες από Πειραιά στις 18/6, με ενδιάμεσους σταθμούς νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο.

Αναμένεται, δε, να πλέει στις ελληνικές θάλασσες μέχρι το Νοέμβριο, με δεκαήμερες κρουαζιέρες, ενώ την 1η Νοεμβρίου με βάση το μέχρι τώρα πρόγραμμα, εκκινεί από το πρώτο λιμάνι της χώρας για μια 16ήμερη κρουαζιέρα προς το Ντουμπάι. Στη συνέχεια το πλοίο θα ταξιδεύει στην Ασία μέχρι τις 30 Μαρτίου του 2022 οπότε και επιστρέφει στον Πειραιά για να εκκινήσει κρουαζιέρα 91 ημερών μέχρι τη Στοκχόλμη, τη λεγόμενη κρουαζιέρα «Grande Europe» (Μεγάλο Γύρο της Ευρώπης» που η τιμή της ξεκινάει από 46.000 ευρώ ανά άτομο.
Το Silver Moon κάνει home porting στην Ελλάδα, έχοντας προγραμματίσει 70 προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια για φέτος. Πολλές βέβαια από αυτές γίνονται στη νησιωτική χώρα και σε «ανεξερεύνητους» για το κοινό της κρουαζιέρας προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Αμοργός, η Σύρος και η Πάτμος.

Ο σχεδιασμός φέτος της Silversea Cruises, που εξειδικεύεται στις κρουαζιέρες υψηλών απαιτήσεων, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης, αποτελεί έκφραση εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό και ειδικότερα την ελληνική κρουαζιέρα. «Η εταιρία δείχνει έμπρακτα την προτίμησή της στη χώρα, που μπορεί να αναπτύξει μεγάλη δυναμική τα επόμενα χρόνια στις υψηλής ποιότητας κρουαζιέρες» αναφέρει ο κ. Αλμπέρτης. Ο ίδιος τόνισε ότι τον επόμενο χρόνο αναμένεται να διπλασιαστούν οι προσεγγίσεις της Silver Sea στα ελληνικά λιμάνια». Υπογραμμίζει δε, ότι οι κρουαζιέρες του Silver Moon προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες με έμφαση στην τοπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προορισμών.

«Βάζουμε στον προγραμματισμό μας εναλλακτικούς, για το μεγάλο κοινό της κρουαζιέρας, προορισμούς, αναδεικνύοντας κάθε γωνιά της Ελλάδας» σημειώνει τονίζοντας ότι ήδη η ζήτηση είναι υψηλή από τους πελάτες της εταιρίας, από μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ. 

Να σημειωθεί ότι το Silver Moon ακολουθεί το μοντέλο green pass free flow, όπου οι τουρίστες αποβιβάζονται χωρίς να είναι αναγκασμένοι να επισκεφτούν αποκλειστικά συνεργαζόμενα με την εταιρεία καταστήματα των νησιών, αλλά όποιο επιθυμούν οι ίδιοι - γεγονός που ενισχύει μεγαλύτερο μέρος της τοπικής κοινωνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ