ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Το νέο προπονητικό team των ΔΑΝΑΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | | |
Το νέο προπονητικό team των ΔΑΝΑΩΝ
Το νέο προπονητικό team ανακοίνωσε η Διοίκηση της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ των ΔΑΝΑΩΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με την Ειρήνη Δημοπούλου και τον Χρήστο Μπακάλη, που θα αποτελέσουν το προπονητικό team του συλλόγου μας για τη σεζόν 2021-2022.

Η Ειρήνη Δημοπούλου μετρά πολλά χρόνια στο χώρο του αθλητισμού ως αθλήτρια αλλά και ως προπονήτρια με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Έχει αγωνιστεί στις δύο υψηλότερες κατηγορίες στο γυναικείο μπάσκετ όπως στην Α1 με την Αγία Παρασκευή, στην Α2 με τον Ατρόμητο Πειραιά και τους Κυρίαρχους, αλλά έχει υπάρξει και παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Οίακα όταν αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και μετρά συμμετοχές σε πολλές ακόμα ομάδες. 

Σαν προπονήτρια έχει αναλάβει διάφορα τμήματα, νεανίδες στο Σπόρτινγκ και την ομάδα κορασίδων Χαϊδαρίου, παιδικό και εφηβικό στην Αγία Παρασκευή, παιδικό-εφηβικό-αντρικό στον Γυμναστικό Σύλλογο Μεγάρων, καθώς και τα τμήματα κορασίδων-νεανίδων-γυναικών στον Πανελευσινιακό. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην προπονητική της καριέρα η παρακολούθηση αρκετών σεμιναρίων στην Αμερική με τον coach Ροδόπουλο.

Ο Χρήστος Μπακάλης έχει διατελέσει προπονητής στην πανεπιστημιακή ομάδα του New Castle στην Αγγλία, με συμμετοχές σε πολλά camp και διοργανώσεις. Επίσης υπήρξε πολλά χρόνια αθλητής σε ομάδες της περιοχής με πολύ καλές παρουσίες και η περσινή του συμμετοχή ντύθηκε με τα χρώματα της Ασίνης Ναυπλίου.

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ