ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεσπά η ξαδέρφη του 15χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία: "Είχε εμβολιαστεί"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. | |
Ξεσπά η ξαδέρφη του 15χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Aρκαδία: "Είχε εμβολιαστεί"
Θλίψη και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 15χρονου από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας. Το 15χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο.


Ωστόσο όπως όπως αναφέρει το zougla.gr έγινε γνωστό από την οικογένεια το παιδί είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή το μεσημέρι με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν από τον εμβολιασμό του.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Να σημειωθεί πως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ξεσπά η ξαδέρφη του


Η ξαδέρφη πάντως του άτυχου παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά και αναφέρει σε ανάρτησή της:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον Κωρονοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας».


Να σημειωθεί πως το zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ξαδέρφη του 15χρονου η οποία ανέφερε πως «περιμένουν όλοι να μάθουν την αιτία του θανάτου».

Πηγή: zougla.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ