ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοξενεί και φέτος τις εργασίες της 16ης Περιόδου Διεθνολογικών Συναντήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 μ.μ. | | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων φιλοξενεί και φέτος τις εργασίες της 16ης Περιόδου Διεθνολογικών Συναντήσεων
Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου η 16η Περιόδος Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου, η οποία συμπίπτει και με την Επέτειο των 200 χρόνων από την Παλιγγενεσία.

Οι καθιερωμένες «Συναντήσεις» που διαρθρώνονται σε ένα «σπονδυλωτό» σχήμα εισηγήσεων, συζητήσεων, ομιλιών και άλλων δρώμενων, θα προσλάβουν για φέτος πανηγυρικό χαρακτήρα αφού θα υπάρξει ειδική επετειακή εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια, με τίτλο «Ο Ιωάννης Καποδίστριας ως υπόσχεση για το μέλλον». Επίσης θα υπάρξουν ειδικές ενότητες στις οποίες θα συζητηθούν ζητήματα Διεθνούς Δικαίου και Πολιτικής σε άμεση συνάρτηση με την Ελληνική Επανάσταση καθώς και για το Μέλλον της Ευρώπης και την πορεία της Ελλάδας μέσα στην ΕΕ.

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η απονομή Βραβείων «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης για την Δικαιοσύνη και το Δίκαιο», καθώς και Αριστείων «Ι. Καποδίστριας».Την Κεντρική Εκδήλωση του Δήμου Ναυπλιέων την βραδιά των βραβεύσεων στις 26 Σεπτεμβρίου θα τιμήσει με την παρουσία της η Αυτού Εξοχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ θα παραστεί και στο ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγ. Σπυρίδωνα που θα γίνει την επόμενη ημέρα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα ακολουθήσει όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας για την προστασία των συμμετεχόντων, των καλεσμένων και των παρευρισκόμενων ενώ θα συνεχίσει να είναι αρωγός τέτοιων εκδηλώσεων προάγοντας με τον τρόπο αυτό το βαρύ ιστορικό και πολιτιστικό φορτίο του τόπου μας, δίνοντας στην πόλη του Ναυπλίου την αίγλη που της αρμόζει ως πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ