ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ναύπλιο: Παρουσία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας η 16η Περίοδος Διεθνολογικών Συναντήσεων (βίντεο)

Ναύπλιο: Διεθνούς κύρους προσωπικότητες στην 16η Περιόδο Διεθνολογικών Συναντήσεων (βίντεο)
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και ο έγκριτος και διεθνούς κύρους νομικός Καθηγητής Στέλιος Περράκης, παραχώρησαν συνεντευξη τύπου την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο για την παρουσίαση του προγράμματος της 16ης Περιόδου Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων 23 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου και η οποία συμπίπτει με την Επέτειο των 200 χρόνων από την Παλιγγενεσία.

Οι καθιερωμένες «Συναντήσεις» που διαρθρώνονται σε ένα «σπονδυλωτό» σχήμα εισηγήσεων, συζητήσεων, ομιλιών και άλλων δρώμενων, θα προσλάβουν για φέτος πανηγυρικό χαρακτήρα αφού θα υπάρξει ειδική επετειακή εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια, με τίτλο «Ο Ιωάννης Καποδίστριας ως υπόσχεση για το μέλλον». Επίσης θα υπάρξουν ειδικές ενότητες στις οποίες θα συζητηθούν ζητήματα Διεθνούς Δικαίου και Πολιτικής σε άμεση συνάρτηση με την Ελληνική Επανάσταση καθώς και για το Μέλλον της Ευρώπης και την πορεία της Ελλάδας μέσα στην ΕΕ.

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί και η απονομή Βραβείων «Α. Πολυζωίδης – Γ. Τερτσέτης για την Δικαιοσύνη και το Δίκαιο», καθώς και Αριστείων «Ι. Καποδίστριας».

Την Κεντρική Εκδήλωση του Δήμου Ναυπλιέων την βραδιά των βραβεύσεων στις 26 Σεπτεμβρίου θα τιμήσει με την παρουσία της η Αυτού Εξοχότης Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ θα παραστεί και στο ετήσιο μνημόσυνο του Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγ. Σπυρίδωνα που θα γίνει την επόμενη ημέρα.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του κυρίου Κωστούρου και του κυρίου Περράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ