ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας: Η επετειακή εκδήλωση «Ο Θοδωρής του ’21» θα γίνει κανονικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | |
Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας: Η επετειακή εκδήλωση «Ο Θοδωρής του ’21» θα γίνει κανονικά
Με αφορμή ερωτήματα θεατών για τη διεξαγωγή της επετειακής εκδήλωσης : «Ο Θοδωρής του ’21», που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021, από το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας στον Πολυχώρο ΑRΤίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, λόγω του ανακύψαντος τριήμερου εθνικού πένθους, για το θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι η εκδήλωση θα γίνει κανονικά. 

Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι :

1. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 04/09, στις 09.00 το βράδυ, μετά τη δύση του ηλίου, που τυπικά λήγει το τριήμερο εθνικό πένθος.

2. Πέραν των ανωτέρω η συγκεκριμένη εκδήλωση που γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την επανάσταση του 1821, αφορά αφιέρωμα στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και σε όλους αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Για τα ίδια ιδανικά πάλεψε όλη του τη ζωή και ο Μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης, στη μνήμη του οποίου αφιερώνουμε την επετειακή αυτή εκδήλωση και σας καλούμε όλους να τιμήσουμε μέσα από την εκδήλωσή μας αυτή τη μνήμη του.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ