ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Με Άρη Νικαίας ο Διομήδης Άργους το Σάββατο 2/10

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. | | | |
Με Άρη Νικαίας ο Διομήδης Άργους το Σάββατο 2/10
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00 στο κλειστό της Ν. Κίου Αργολίδας ο Διομήδης Άργους υποδέχεται την ομάδα του Άρη Νίκαιας Olympic Diagnostic ,στον πρώτο αγώνα μετά από 18 μήνες περίπου, στον οποίο επιτρέπεται η προσέλευση αυξημένου αριθμού θεατών, έστω και με περιορισμούς.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Διομήδη αναφέρει: 

"Μεγάλο το χρονικό διάστημα που λείψαμε από κοντά τους και σίγουρα όλοι αδημονούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για το λόγο αυτό θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους περιορισμούς που ισχύουν, σύμφωνα με την ΚΥΑ που έχει εκδοθεί από τη ΓΓΑ.

Ο αριθμός θεατών που θα εισέλθουν δεν μπορεί να υπερβαίνει το 60% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου. Επιτρέπεται να εισέλθουν και ανήλικοι αλλά σε ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει το 5% των θεατών. Οι περιορισμοί ανά ηλικιακή κατηγορία είναι:

Ενήλικοι: Πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.
Ανήλικοι από 12-17 ετών: Εφόσον δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει μπορούν να εισέλθουν προσκομίζοντας PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών πριν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Ανήλικοι έως και 12 ετών: Επιτρέπεται η είσοδος τους με επίδειξη αρνητικού self test που διενεργείται την ημέρα του αγώνα

Στην είσοδο του γηπέδου θα πραγματοποιείται ο έλεγχος των σχετικών πιστοποιητικών, ενώ εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους.

Ζητούμε την κατανόηση και την υπομονή όλων και παρακαλούμε για την έγκαιρη μετάβαση σας στο γήπεδο, προς αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων στην είσοδο.

Με σεβασμό στην προσπάθεια προστασίας θεατών και αθλητών όλοι μαζί θα έχουμε τη χαρά να καμαρώσουμε και πάλι τους Λύκους μας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ