ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Π. Διολίτσης: Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000ευρώ από την ΔΕΥΑΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | | | |
Π. Διολίτσης: Με απόφαση του δικαστηρίου προχωράμε σε είσπραξη 300.000ευρώ από την ΔΕΥΑΝ
Η δικαστική διαμάχη ΔΕΥΑΑΡΜ-ΔΕΥΑΝ για τα χρέη του Ναυπλίου προς την δημοτική επιχείρηση του Άργους είναι μια λυπηρή υπόθεση η οποία όμως επιβάλλεται να λάβει τέλος . Είναι πλέον γνωστό ότι μετά από συνεχείς οχλήσεις από πλευράς ΔΕΥΑΑΡΜ και αδιαφορία από την Επιχείρηση ύδρευσης του Ναυπλίου τα χρέη εκτοξεύτηκαν στο 1.000.000ευρώ! 

Η ΔΕΥΑΑΡ-Μ προχώρησε σε αγωγές καθώς και σε διαταγή πληρωμής ώστε να διεκδικήσει το χρέος και να καλυφθούν τα έξοδα της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου από το οποίο εξυπηρετείται και το Ναύπλιο. Η προχθεσινή απόφαση του δικαστηρίου με αρ.433/2021 αναγνωρίζει την οφειλή της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡ-Μ που ανέρχεται στο ποσό των 528.000ευρώ εκ των οποίων τα 300.000ευρώ μπορούν άμεσα να απαιτηθούν και να εισπραχθούν. Αυτό σημαίνει πως εντός των επόμενων τριών (3) ημερών η ΔΕΥΑΑΡ-Μ έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να εκτελέσει την εντολή του δικαστηρίου.

Ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ οφείλω να διαφυλάξω το συμφέρον των δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών και να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία της ΕΕΛ Άργους-Ναυπλίου η οποία αυτή τη στιγμή επιβαρύνεται από το υπέρογκο χρέος που δημιούργησε η ΔΕΥΑΑΝ.

Θα ήθελα να τονίσω πως συμμερίζομαι την ανησυχία των Ναυπλιέων δημοτών οι οποίοι ενώ πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, η επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου τους δεν αποδίδει αυτά που εισπράττει για τον λόγο που τα εισπράττει, υποχρεούμαι όμως να πράξω όσα ορίζει ο νόμος και να διατηρήσω οικονομικά βιώσιμη την επιχείρηση ύδρευσης του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ
Πέτρος Διολίτσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ