ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Δήλωση Α.Πουλά βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | |
Δήλωση Α.Πουλά βουλευτή Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη
«Από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Από εμάς θα εξαρτηθεί ο Παράδεισος ή η Κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας» - Οδυσσέας Ελύτης

Στις 3 Σεπτέμβρη 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου προχώρησε σε μία ιστορική πολιτική πράξη, στη διακήρυξη των βασικών αρχών και στόχων ενός νέου πολιτικού Κινήματος, του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Το Κίνημα που σημάδεψε την μεταπολίτευση, άλλαξε την κοινωνία, τις ζωές των πολιτών και άνοιξε τον δρόμο για την Λαϊκή Κυριαρχία και τη Δημοκρατία.

Με διορατικότητα, νέες ιδέες και φρέσκο πολιτικό όραμα επέλεξε να χαράξει καινούργια πορεία ιδρύοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Η ιστορία τον δικαίωσε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με βασικές του αρχές «Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Κοινωνική Απελευθέρωση – Δημοκρατία» επικράτησε στην πολιτική σκηνή. Με καινοτόμες μεταρρυθμίσεις και σοσιαλιστική διακυβέρνηση οδήγησε την χώρα στην αλλαγή.

Από εμάς εξαρτάται λοιπόν σήμερα, 47 χρόνια μετά από την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, να χαράξουμε την νέα πορεία της παράταξης στον 21ο αιώνα. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας και τις προκλήσεις της νέας εποχής. Να δώσουμε διέξοδο και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της χώρας, ανακτώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ώστε η παράταξή μας να συνεχίσει να εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες των Ελλήνων και να ανήκει στον αγρότη, στον εργάτη, στο βιοτέχνη, στον μισθωτό, στον υπάλληλο και στη νεολαία μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ