ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Πελοπόννησος: Τοπικά έντονες βροχές ή και καταιγίδες την Τετάρτη 8/9

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Πελοπόννησος: Τοπικά έντονες βροχές ή και καταιγίδες την Τετάρτη 8/9
Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο, σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, στις Σποράδες, σε νησιωτικά τμήματα του βόρειου Αιγαίου και στην Κρήτη.
 

Στη Μαγνησία, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα είναι ενδεχομένως κατά περιόδους τοπικά έντονα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 27, στην Ήπειρο από 14 έως 30, στη Θεσσαλία από 13 έως 26, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 15 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 27, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με εντάσεις 7-8 Μποφόρ, στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-8 Μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους και ενδεχομένως πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ