ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Λυγουριό: Μουσική βραδιά αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι από τον «Καββαδία»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 π.μ. | | | | | |
Λυγουριό: Αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι από τον «Καββαδία»
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “O Καββαδίας” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, πραγματοποίησαν μουσική βραδιά-αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. 
Η ορχήστρα "Τρεις και μία" με τους Κρητούλα Λαρδά (τραγούδι), Σταύρο Μπούζιο (πιάνο, τραγούδι), Βασίλη Καλαγκιά (μπουζούκι, τραγούδι), Θάνο Καρανάσιο (βιολί) και Αδριανό Κατσούρη (κρουστά) μας ταξίδεψαν στον κόσμο της ελληνικής μουσικής. Το μουσικόφιλο κοινό του Δήμου Επιδαύρου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου όπως πάντα και γέμισε τον όμορφα διαμορφωμένο αύλειο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου στο Λυγουριό, όπου απόλαυσε την εξαιρετική βραδιά και χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε και τελείωσε με γνωστά έργα του παγκόσμιου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η βραδιά αφιερώθηκε στον μεγάλο συνθέτη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, όπου εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα δήλωσε την πρόθεση της περιφερειακής αρχής να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις και συλλόγους όπως “O Καββαδίας” που λειτουργούν ως κύτταρα πολιτισμού στην Πελοπόννησο. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού Ευγενία Λιούγκα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Επιδαύρου Φώτης Οψιμούλης, ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Μαργιόλας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Γιώργος Παύλου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου Γιάννης Ρουμελιώτης, ο πολιτευτής Γιώργος Γαβρήλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Καββαδία” ευχαριστεί θερμά τον πατέρα Σπυρίδωνα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση του χώρου, το Δήμο Επιδαύρου για την υλικοτεχνική υποδομή, την Κ.Ε.Δ.ΕΠ. και τον πρόεδρο Τριαντάφυλλο Κρέτση και τους επιχειρηματίες-υποστηρικτές Γιώργο Κατσαρό ("King Ice") και Ηλία Σκοτώρη ("Πάνω Πλατεία") για τη χορηγία του μπουφέ. Ευχαριστούμε τέλος τα μέλη του Συλλόγου και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ