ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Λίγες ακόμα θέσεις για κάλυψη στο ΔΙΕΚ Άργους - Οι ειδικότητες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. | |
Λίγες ακόμα θέσεις για κάλυψη στο ΔΙΕΚ Άργους - Οι ειδικότητες
Ενημερώνουμε τους /τις ενδιαφερόμενους /ες για σπουδές επαγγελματικής κατάρτισης σε τομείς αιχμής με σημαντική δυνατότητα απορρόφησης ότι στο Δ.ΙΕΚ Άργους θα λειτουργήσουν οι εξής ειδικότητες στις οποίες υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις για κάλυψη:


1. Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων (οι απόφοιτοι της ειδικότητας μπορούν να εργαστούν σε χυμοποιεία, συσκευαστήρια και λοιπές επιχειρήσεις επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων

2. Τεχνικός εγκαταστάσεων ψύξης, αερισμού και κλιματισμού (οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή σε συνεργεία συντήρησης κλιματιστικών εγκαταστάσεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα κτλ)

3. Προπονητής κολύμβησης. Μια εξειδίκευση που αρμόζει στις νέες υποδομές του Δήμου Άργους – Μυκηνών και το νέο κολυμβητήριο, στο οποίο θα έχουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Πλέον με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο έχουν οριστεί και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της ειδικότητας.

Δείτε λεπτομέρειες για το επαγγελματικό περίγραμμα των ειδικοτήτων στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας http://www.gsae.edu.gr/el/ > ενότητα Οδηγοί Σπουδών Ειδικοτήτων.

Για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων και τις δυνατότητες εργασίας δείτε τις αντίστοιχες ενότητες στη σελίδα μας : https://diekarg.blogspot.com/

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Δ.ΙΕΚ Άργους (27510 62910) ή αποστείλετε email στο iekargol@sch.gr (ώρες γραφείου: 13:00΄ έως 21:00΄)

Φίλιππος Δελής
Δ/ντής Δ.ΙΕΚ Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ