ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Έναρξη εγγραφών στην ακαδημία του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. | | |
Έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του Πανναυπλιακού
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,
Σας καλωσορίζουμε για μια ακόμη χρονιά στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας και ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο να κάνουμε τα παιδιά σας (μας) καλύτερους χαρακτήρες και άρτιους ποδοσφαιριστές. 

Μέσα από τις διαδικασίες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε και να ενισχύσουμε τη δυνατότητα των παιδιών να αναπτύξουν σωστά την προσωπικότητά τους, την αυτοπεποίθηση τους και την κριτική τους σκέψη. Πρωτίστως δε να παίξουν μπάλα, σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον απολαμβάνοντας την χαρά του παιχνιδιού αλλά και βιώνοντας όλα τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί το άθλημα στο ΠΑΙΔΙ.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα προγράμματα λειτουργίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και για άλλες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook Πανναυπλιακός 2017, καθώς και από την υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης κα Ιωάννα Κυριακοπούλου στο τηλέφωνο 6981848619.

Αγαπητοί φίλοι,
Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Θα προσπαθήσουμε με εντιμότητα και σοβαρότητα να ανταποκριθούμε στις δικές μας ΕΥΘΥΝΕΣ και τις δικές σας ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ