ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αντιεμβολιαστές όταν μπαίνουν στο χειρουργείο δεν θέλουν αίμα από εμβολιασμένους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. | | |
Αντιεμβολιαστές όταν μπαίνουν στο χειρουργείο δεν θέλουν αίμα από εμβολιασμένους
Για «εξέλιξη» των αντιεμβολιαστών έκανε λόγο η κα Μαστοράκου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, αποκαλύπτωντας ότι εκτός από την άρνηση διασωλήνωσης, πλέον υπάρχει και η «μόδα» όπως την αποκαλεί, να ζητούν όταν μπαίνουν για κάποια χειρουργική επέμβαση, να μην λάβουν αίμα από άτομο που είναι εμβολιασμένο!


Η κ. Μαστοράκου μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» και ανέφερε: «Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση. Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα».

Η κα Μαστοράκου ανέφερε επίσης ότι υπάρχει μία πολύ μικρή μερίδα γιατρών οι οποίοι είναι αντιεμβολιαστές και οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν και να αλλοιώσουν το σύστημα εμβολιασμού

Τόνσε ότι έχει στα χέρια της αναφορές από γιατρούς οι οποίοι δηλώνουν ότι δέχονται πιέσεις είτε για να δώσουν ψευδείς βεβαιώσεις εμβολιασμού, είτε για να δώσουν βεβαιώσεις για θετικά ράπιντ τεστ ώστε στη συνέχεια αυτοί που θα τις λάβουν να έχουν εξάμηνη απαλλαγή από τον εμβολιασμό. Το πρόβλημα έχει δύο πλευρές σύμφωνα με την Πρόεδρο: Aντιεμβολιαστές υγειονομικοί επιχειρούν να προσληφθούν στις εμβολιαστικές γραμμές, είτε για να αποκομίσουν παράνομα οικονομικά οφέλη, είτε για λόγους «ιδεολογικούς» ώστε να «βοηθήσουν» άλλους αντιεμβολιαστές να ξεφύγουν από την υποχρέωση των ράπιντ τεστ.

Η κ. Μαστοράκου τόνισε την ανάγκη να μπει πιο αυστηρός έλεγχος στις διαδικασίες με τις οποίες επιλέγονται οι γιατροί που μπαίνουν στους εμβολιασμούς και να γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει ανασταλτικά στις παράνομες διαθέσεις.

Λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την επιβολή κυρώσεων με αφορμή και το περιστατικό στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ