ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Στα εγκαινια φωτοβολταϊκού πάρκου στο Στεφάνι Κορινθίας από τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Στα εγκαινια φωτοβολταϊκού πάρκου  στο Στεφάνι Κορινθίας από τον πρωθυπουργό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Στα εγκαίνια από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενός φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 10 MW, στο Στεφάνι Κορινθίας, παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.


Η σημαντική αυτή ενεργειακή επένδυση δύναται να καλύψει τις ανάγκες μιας πόλης 10.000 κατοίκων, όπως επισημάνθηκε από τον πρωθυπουργό ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον κυβερνητικό σχεδιασμό ως προς την “πράσινη” ενέργεια και ειδικότερα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα στον τομέα αυτό.
Στόχος, τόνισε ο πρωθυπουργός είναι ένα μέλλον βασισμένο στην αειφορία και στην διαφύλαξη του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές.

Στη σημερινή εκδήλωση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης αρμόδιος για θέματα ιδιωτικών επενδύσεων, οι υφυπουργoί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας αρμόδιος για την έρευνα και καινοτομία και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς αρμόδιος για θέματα χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντος, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο βουλευτής Κορινθίας Κώστας Κόλλιας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ