ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα γήπεδα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:32:00 μ.μ. | | | |
Νέα γήπεδα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα (βίντεο)
Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί δύο (2) νέα γήπεδα σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 ευρώ. 

Μάλιστα το γήπεδο της Νέας Κίου θα μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κατηγορίας SuperLeague.

Σήμερα Πέμπτη 23/9, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε το γήπεδο της Νέας Κιου όπου και ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πλέον σύγχρονου γηπέδου. Το νέο γήπεδο θα διαθέτει μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αγωνιστικό χώρο, κερκίδες και σύστημα φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ασφαλείας περιμετρικά των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα, ξεκίνησαν χωματουργικές εργασίες καθώς και εργασίες καθαιρέσεων υπαρχόντων κατασκευών, ενώ απαιτούνται ακόμα εργασίες που προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 9-12 μηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

«Αυτό το γήπεδο της Νέας Κιου μαζί με το γήπεδο της Δαλαμανάρας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ συμβάλλει οικονομικά και ο δήμος μας. Ο προϋπολογισμός του γηπέδου της Νέας Κιου που βρισκόμαστε σήμερα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των κατηγοριών αγώνες και ευελπιστούμε να γίνει πόλος έλξης για πολλές αθλητικές διοργανώσεις»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ