ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Κορωνοϊός: Παραμένει και επίσημα στο "κόκκινο" η Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 μ.μ. | |
Κορωνοϊός: Παραμένει και επίσημα στο "κόκκινο" η Αργολίδα
Το περιμέναμε, είχε προαναγγελθεί και πλέον είναι και επίσημο: Η Αργολίδα παραμένει για μια ακόμα εβδομάδα στο "κόκκινο" του επιδημιολογικού χάρτη με τον δείκτη θετικότητας ελέγχων να βρίσκεται στο 3.20%, τον 7ημερο Κυλιόμενο Μέσο Όρο κρουσμάτων / 100.000 κατοίκους στο 35.7 και την εβδομαδιαία τάση σταθερή.

Στο επίπεδο 4 (δηλαδή κόκκινο και μίνι lockdown) του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας.

Όλα αυτά την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το τελευταίο 24ωρο 2.322 νέα κρούσματα, από τα οποία η Αττική κατέγραψε τα περισσότερα και συγκεκριμένα 505, με την Θεσσαλονίκη να έπεται καταγράφοντας 300 νέες μολύνσεις.

Επιπλέον, παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας και Αργολίδας, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοΐου Covid-19 στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο σε εβδομαδιαία βάση.

Παράλληλα, στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου, καθώς και ο Δήμος Ικαρίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ