ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος - Οι υποψήφιοι για την Πελοπόννησο

Εκλογές στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος - Οι υποψήφιοι για την Πελοπόννησο
Καλούμε όλα τα μέλη μας ξενοδόχους από όλη την Πελοπόννησο όπως συμμετάσχουν ενεργά στις επερχόμενες εκλογές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και κάμπινγκ της Χώρας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) για την τετραετή θητεία 2022-2026.


Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΖΕΥΣ», η πρόσβαση στο οποίο επιτυγχάνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges-zeus.grhotels.gr Το σύστημα «ΖΕΥΣ» υποστηρίζεται τεχνολογικά από την ανώνυμη εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας» (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.), η οποία έχει και την ευθύνη της άρτιας διενέργειας της διαδικασίας και βασίζεται σε διεθνώς αναγνωρισμένα τεχνολογικά πρότυπα για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, τα οποία διασφαλίζουν το αδιάβλητο και απόρρητο της εκλογικής διαδικασίας.

Mέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ» αποστέλλεται ειδικό εξατομικευμένο ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους όσοι έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, το οποίο περιλαμβάνει την ακριβή διαδικτυακή διεύθυνση (Url), στην οποία ο εκλογέας ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία. Κάθε εκλογέας μπορεί, πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, να απευθυνθεί στην αρμόδια για την διεξαγωγή των εκλογών Υπηρεσία του Ξ.Ε.Ε., σε περίπτωση όπου δεν παρέλαβε καθόλου ηλεκτρονικό μήνυμα ή εάν αυτό είναι εσφαλμένο ή ελλιπές ή εάν εσφαλμένως έχει παραλειφθεί από το εκλογικό σώμα. Η παραπάνω αρμόδια Υπηρεσία του Ξ.Ε.Ε. οφείλει αμελλητί να προβεί στην εξέταση και επίλυση όλων των ανωτέρω ζητημάτων.

Ο ψηφοφόρος, αφού καταχωρίσει την ψήφο του στο ηλεκτρονικό σύστημα, λαμβάνει μια ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου. Η απόδειξη αυτή αποτελεί τεκμήριο της συμμετοχής του στην ψηφοφορία και θα πρέπει να κατατίθεται μαζί με κάθε τυχόν ένσταση του εκλογέα.

Με τη λήξη του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος ψηφοφορίας, το σύστημα «ΖΕΥΣ» παύει να δέχεται και να καταχωρίζει νέες ψήφους.

Στην Γεωγραφική Ενότητα Πελοποννήσου-Ελαφονήσου (2η Εκλογική Ομάδα) εκλέγονται συνολικά 3 Σύμβουλοι (2 Σύμβουλοι στις κατηγορίες ξενοδοχείων 5*, 4* & 3* και 1 Σύμβουλος στις κατηγορίες ξενοδοχείων 2* & 1 *)

Υποψήφιοι για Πελοπόννησο :

Κατηγορίες ξενοδοχείων: 5*, 4* & 3*:

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΝΤΕΜΑΡ 5* ΣΚΑΦΙΔΙΑ ΗΛΕΙΑΣ)

ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΑΣΤΗΡ 4* ΠΑΤΡΑ)

ΚΑΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΚΤΗ ΚΑΡΑΛΗΣ 3* ΠΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)

Κατηγορίες ξενοδοχείων 2* & 1 * :

ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΛΑΤΣΟ 1* ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ)


Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών μας ξενοδόχων της Πελοποννήσου

Για τον

Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου
Κων/νος Μαρινάκος
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ