ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ερμιονίδα: Εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:24:00 μ.μ. | | | |
Ερμιονίδα: Εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου
Ξεκίνησαν οι εργασίας ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στην Κοινότητα Πορτοχελίου, από το ύψος της ιδιοκτησίας Βλαχογιάννη μέχρι το γήπεδο ποδοσφαίρου, οι οποίες πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς. 

Πραγματοποιείται εκσκαφή σε ικανό βάθος και εξυγίανση της βάσης, διάστρωση με σκύρα και άλλα υλικά λατομείου, ανακατασκευή μίας ιρλανδικής διάβασης, προσαρμογή των φρεατίων του δικτύου της αποχέτευσης στο τελικό υψόμετρο και τελική επίστρωση με άσφαλτο.
Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η αναγκαιότητα κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είχε χαρακτηριστεί πλέον ακατάλληλος, τόσο για τους πεζούς όσο και για την διέλευση των αυτοκινήτων. Ένα έργο το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει λειτουργικά και αισθητικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα και αφού τελειώσει η τουριστική σεζόν, θα αρχίσει η Β' φάση ανάπλασης της Παραλιακής οδού της Μπάλτιζας με σταμπωτό, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στην συνέχεια θα γίνει μία ανάπλαση της παραλίας, αφού πρώτα απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τα σκάφη που είναι αφημένα εκεί, και τέλος θα τοποθετηθούν και στις δύο παραπάνω παραλιακές οδούς τα φωτιστικά ευγενικής δωρεάς της κ. Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Δύο αναπλάσεις εξαιρετικά σημαντικές για την Κοινότητα Πορτοχελίου, με χρήματα που υπήρχαν ανεκμετάλλευτα τόσα χρόνια. Και φυσικά δεν σταματάμε εκεί! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλο τον προγραμματισμό υλοποίησης των έργων που θεωρούμε απαραίτητα για την Κοινότητα.

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική
Αντιδήμαρχος Τουρισμού
Αρμόδια Αντιδήμαρχος για την Κοινότητα Πορτοχελίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ