ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αργολίδα: Σε ρυθμούς προετοιμασίας το διεθνές αθλητικό meeting βάδην

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. | | |
Αργολίδα: Σε ρυθμούς προετοιμασίας το διεθνές αθλητικό meeting βάδην
Η περιοχή μας, βρίσκεται πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας για το διεθνές αθλητικό meeting βάδην, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου 2022, μετά βέβαια την πρώτη αθλητική εκδήλωση.

Η βασική ιδέα για τη διοργάνωση αυτού του Διεθνούς Meeting, από εμένα ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ αλλά και ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής που συστάθηκε από τα αθλητικά σωματεία ΓΕ Αργολίδας και ΣΔΥ Αργολίδας, με τα οποία συνδιοργανώνουμε το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Βάδην “Αργολίδεια¨, είναι πρωτίστως η προώθηση του αθλητικού πνεύματος και η διασφάλιση των αξιών του Ολυμπισμού.

Σε στενή και συνεχή συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπως φυσικά και με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, έναν από τους καλύτερους προπονητές βάδην με διεθνή αναγνώριση, στοχεύουμε το άθλημα να πάρει και πάλι την σημαντική θέση που του αξίζει.
 
Οι φετινές επιτυχίες των Ελληνίδων αθλητριών, σε Ολυμπιακούς και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και η προοπτική για ακόμη μεγαλύτερες διεθνείς διακρίσεις, κινητοποίησαν μηχανισμούς και καθ΄ ύλην αρμόδιους παράγοντες για να ενδιαφερθούν, να προάγουν το άθλημα και να ανεβάσουν το επίπεδο του στίβου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Βάδην είναι η πρώτη πραγματικά διεθνής διοργάνωση κλασικού αθλητισμού στην Πελοπόννησο μετά από αρκετά χρόνια, η οποία μάλιστα έχει εγκριθεί να ενταχθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα έχει συμμετοχές πολλών πρωταθλητριών και πρωταθλητών από την Ελλάδα και ξένες χώρες.
 
Πρόκειται για μία διεθνή αθλητική γιορτή η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου.
Με ορίζοντα την καθιέρωση του γεγονότος σε ετήσια βάση, στηριζόμαστε πάντα στην συμπαράσταση των τοπικών φορέων, για την υλοποίηση μιας μεγάλης ιδέας αφιερωμένης ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του διεθνούς meeting αλλά κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους επαγγελματίες της πόλης με τους οποίους συναντήθηκα μέχρι σήμερα και θα συμπορευθούμε όλοι μαζί, με κάθε τρόπο, για την πραγματοποίηση ενός τόσο σπουδαίου αθλητικού γεγονότος στην περιοχή μας.

Κωνσταντίνα Ρετσινά
Μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ