ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ο Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου συμμετείχε στην 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Ο Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου συμμετείχε στην 15η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα
Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στη δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» που οργανώθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο από τις 21.00 έως 24.00.

 Οι εθελοντές, ύστερα από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, συμμετείχαν το Σάββατο το βράδυ, 16 Οκτωβρίου 2021, στην υποστήριξη της «Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα». 

Στη δράση συμμετείχαν ενεργά μέλη του Π.Σ. Σ01 η Πρόεδρος του Τμήματος, κυρία Ιωάννα Δαρσακλή. 

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», στο πλαίσιο των δράσεων του υλοποιεί για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρο μας, διοργάνωσε την επιτυχημένη δράση ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, γνωστή ως «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στο Ναύπλιο σε συνεργασία με την Τροχαία Ναυπλίου. 

Η δράση πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως, με στόχο την προώθηση μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και την υιοθέτηση προτύπων για ασφαλείς και υγιείς συμπεριφορές, με έμφαση στην ασφάλεια στο δρόμο. 

Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των νέων στη χώρα μας, ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, υιοθετώντας πιο υπεύθυνη στάση ως οδηγοί αλλά και ως συνεπιβάτες. 

Κοντά στους Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. παρευρέθηκε και παρέμεινε ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος κύριος Γιάννης Ηλιόπουλος. Στην καμπάνια και στο φιλικό αλκοτεστ ανταποκρίθηκε πρόθυρα και ο πρώην Πρύτανης του Ε.Μ.Π. κύριος Νίκος Μαρκάτος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ