ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Θ. Πετράκος: Να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον των 19 αγωνιστών που δικάζονται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
Θ. Πετράκος: Να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον των 19 αγωνιστών που δικάζονται στο Ναύπλιο
Να αθωωθούν και να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον των 19 αγωνιστών που δικάζονται στο Ναύπλιο στις 29/10/2021 για την συμμετοχή τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Στις 29/10/2021 δικάζονται στα Δικαστήρια του Ναυπλίου 19 αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, μεταξύ των οποίων ο περιφερειακός σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας και ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Παντελής Κοκκινόπουλος.

Οι αγωνιστές διώκονται με βάση ένα έωλο και σαθρό κατηγορητήριο, με κατηγορίες που δεν τεκμηριώνονται, ουσιαστικά για την συμμετοχή τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών αλλά και για να τρομοκρατηθεί ο υπόλοιπος κόσμος, ώστε η αρπαγή των λαϊκών περιουσιών, που είναι στόχος των μνημονιακών κυβερνήσεων και των τραπεζών να υλοποιηθεί χωρίς αντιδράσεις.

Δεν το πέτυχαν και δεν θα το πετύχουν.

Μπροστά στους χιλιάδες πλειστηριασμούς που προετοιμάζονται για τον επόμενο χρόνο δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της λεηλασίας λαϊκών περιουσιών και της ληστείας των κόπων φτωχών οικογενειών για να αποκτήσουν μία στέγη, που τώρα θέλουν να την αρπάξουν.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την αλληλεγγύη της στους διωκόμενους αγωνιστές και καλεί σε συμπαράσταση δημοκράτες πολίτες στα Δικαστήρια του Ναυπλίου την Παρασκευή 29/10/2021 και ώρα 10.00 πμ.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Το Γραφείο Τύπου 28.10.2021
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ