ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Διδασκάλου από το Ναύπλιο: Η μεγαλύτερη απόδοση τιμής προς τους ήρωες προγόνους μας είναι ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | |
Διδασκάλου από το Ναύπλιο: Η μεγαλύτερη απόδοση τιμής προς τους ήρωες προγόνους μας είναι ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη μας
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στο Ναύπλιο για τις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Ο κύριος Διδασκάλου τόνισε σε δήλωσή του:  

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης, συγκίνησης και υπερηφάνειας για τον Ελληνισμό. Το υπερήφανο «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940 διαχρονικά αντιπροσωπεύει το «ΟΧΙ» που ορθώνει ο ελληνικός λαός μπροστά σε κάθε εχθρό των συνόρων μας, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Την ίδια στιγμή αυτό το «ΟΧΙ» μετουσιώνει το «ΝΑΙ» στην Ειρήνη, στη Δημοκρατία, στη Δικαιοσύνη και στα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Η σημερινή Επέτειος υπογραμμίζει την ενότητα του Έθνους, την πίστη του στην ελευθερία, το υψηλό φρόνημα και την αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει με γενναιότητα και αυτοθυσία κάθε σύγχρονη επιβουλή, ορατό ή αόρατο εχθρό.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδοση τιμής προς τους ήρωες προγόνους μας από τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας, από τη διαβεβαίωση ότι η μεγαλειώδης θυσία τους δεν πήγε χαμένη, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να πορεύεται νικηφόρα προς το μέλλον.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ