ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ανταρσία στο Μωριά: Να σταματήσει η δίωξη των 19 αγωνιστών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | |
Ανταρσία στο Μωριά: Να σταματήσει η δίωξη των 19 αγωνιστών στο Ναύπλιο
Σε δίκη οδηγούνται την Παρασκευή 29 Οκτώβρη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου, οι 19 αγωνιστές που είχαν κατηγορηθεί το 2017 για αποτροπή πλειστηριασμού στο Ειρηνοδικείο Άργους.

Οι τεράστιες κινητοποιήσεις συλλογικοτήτων, σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και προοδευτικών πολιτών εκείνης της περιόδου έβαλαν φρένο στην εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προωθούσε την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Ένα πολύμορφο, μαζικό και δυναμικό κίνημα είχε αναπτυχθεί σε κάθε άκρη της χώρας που συνάντησε την καταστολή με διώξεις, συλλήψεις, παρακολουθήσεις και ξύλο στο σωρό.

Με τις διώξεις αυτές προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το κίνημα και να περάσουν το μήνυμα ότι κάθε αντίσταση είναι μάταιη. Δικάζουν ουσιαστικά το δίκαιο του αγώνα για την προστασία της λαϊκής περιουσίας απέναντι στις τράπεζες και τα funds.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί ακάθεκτη την ίδια πολιτική. Τι και αν έχει μεσολαβήσει μια πανδημία δύο χρόνων, τι και αν βλέπουμε να εξελίσσεται ένα νέο κύμα ακρίβειας σε όλα τα βασικά αγαθά, κυβέρνηση και κεφάλαιο βάζουν στο εδώλιο αγωνιστές που όλη τη προηγούμενη περίοδο πάλεψαν για τα αυτονόητα.

Αγωνιζόμαστε για :

- Την κατάργηση του πτωχευτικού κώδικα και ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας από τράπεζες, κράτος και funds

- Την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, με την καθιέρωση του ακατάσχετου της πρώτης κατοικίας και τη διαγραφή χρεών των λαϊκών νοικοκυριών προς τράπεζες και κράτος

- Την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και κατασχέσεων

- Γενναία επιδότηση ενοικίου, παραχώρηση κενών κατοικιών και μέτρα για την άμεση μείωση των ενοικίων κατοικίας



ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ