ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να ανακληθεί η δίωξη των 19 διαδηλωτών που δικάζονται στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. | |
Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να ανακληθεί η δίωξη των 19 διαδηλωτών που δικάζονται στο Ναύπλιο
Ως Διοίκηση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας καταγγέλλουμε τον κλιμακούμενο μηχανισμό τρομοκράτησης και καταστολής της κυβέρνησης, ενάντια στους αγώνες του λαού που υπερασπίζεται τη ζωή του και το σπίτι του.


Η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στην προηγούμενη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και με τη σφραγίδα της Ε.Ε., επιβεβαιώνει ότι «βιώσιμη ανάπτυξη» μέσω του «ταμείου ανάκαμψης», σημαίνει 10ωρη δουλειά, αύξηση της απλήρωτης εργασία, περιορισμός των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, ακρίβεια σε ρεύμα, καύσιμα και είδη λαϊκής κατανάλωσης, καθώς επίσης και η λαϊκή κατοικία στο σφυρί.

Μέσω της βιομηχανίας καταστολής, εκφοβισμού και διώξεων σε όσους αντιστέκονται, σέρνει στα δικαστήρια διαδηλωτές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς. Η κυβέρνηση επιδιώκει με την αστυνομοκρατία και τις διώξεις, να σταματήσει τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση που μεγαλώνει καθημερινά.

Στην τρομοκρατία απαντάμε με οργάνωση στα σωματεία μας, με μαζικοποίηση του αγώνα ενάντια στον νόμο έκτρωμα του Χατζηδάκη, που επιδιώκει να βάλει εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στο γύψο, ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς. Οργανώνουμε την πάλη για την υπεράσπιση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος που συνθλίβεται από την πολιτική που κρίνει τις αντοχές της οικονομίας με βάση το καπιταλιστικό κέρδος. Να δυναμώσουν οι αντιστάσεις και η αντεπίθεση των εργαζομένων, να ανασυνταχθεί το συνδικαλιστικό - εργατικό κίνημα.

Απαιτούμε να ανακληθεί η δίωξη σε βάρος των 19 διαδηλωτών που δικάζονται την Παρασκευή στο Ναύπλιο με την κατηγορία της «παρακώλησης πλειστηριασμών» και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ