ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αλληλεγγύη στους 19 που δικάζονται στο Ναύπλιο από Εργαζόμενους στο Τουρισμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | | | | |
Αλληλεγγύη στους 19 που δικάζονται στο Ναύπλιο από Εργαζόμενους στο Τουρισμό
Την Παρασκευή στις 29/10 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου θα δικαστούν 19 συνάνθρωποί μας, με την κατηγορία της «παρακώλησης πλειστηριασμών», επειδή υπερασπίστηκαν το δικαίωμα του καθενός για στέγαση.

Αυτό το γεγονός αλλά και πολλά άλλα, δείχνουν το μένος που έχει το κράτος και οι κυβερνήσεις μαζί με τις τράπεζες και την εργοδοσία, ενάντια στους λαϊκούς αγώνες.

Είναι δείγμα της προσπάθειας των κυβερνήσεων και των κατασταλτικών μηχανισμών να εφαρμοστεί το «νόμος και τάξη» παντού. Θέλουν τον εργάτη, τον άνεργο, τον συνταξιούχο να ανέχονται με σκυμμένο το κεφάλι την μοίρα τους.

Τρανή απόδειξη, το φακέλωμα, η τρομοκρατία, ακόμα και η ωμή βία από τα ΜΑΤ σε κάθε ευκαιρία. Η ένταση της κρατικής βίας και καταστολής είναι συστατικό στοιχείο της επίθεσης στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα που διεξάγεται από το κεφάλαιο και όλες τις κυβερνήσεις του διαχρονικά. Αποτελούν επίσημη πολιτική της ΕΕ την οποία συνυπογράφουν όλα τα αστικά κόμματα.

Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας, να μην τολμήσουν να τους καταδικάσουν.

Το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη να συντρίψει την αντιλαϊκή πολιτική και τον αυταρχισμό, βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο: Την αστική τάξη, το κράτος και τις κυβερνήσεις του.

Είναι ώρα να δυναμώσουμε το σωματείο μας, ο κάθε εργαζόμενος/μενη, να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, εμάς φοβούνται. Ποτέ δεν είναι αργά να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να είμαστε μπροστάρηδες των εξελίξεων, να πάρουμε πίσω ότι μας πήρανε τα προηγούμενα χρόνια και τα μοιράσανε στους Ομίλους και στις τράπεζες. Να διεκδικήσουμε το μέλλον μας σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων
Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ