ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

"Από το αρχέτυπο του Οδυσσέα στον ήρωα του ‘21 Κολοκοτρώνη’’ - Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | | |
"Από το αρχέτυπο του Οδυσσέα στον ήρωα του ‘21 Κολοκοτρώνη’’ - Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ναύπλιο
Ο πολιτιστικός σύλλογος ΄΄Μίτος’’ και το κανάλι Body in balance.gr συμμετέχουν στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ναυπλίου «ΓΕΦΥΡΕΣ» που είναι σε εξέλιξη στο ιστορικό κτήριο του Βουλευτικού, με προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις. Το κανάλι ευεξίας της COSMOTE TV, Body in Balance Gr. είναι χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ.

«’Στόχος μας είναι να δώσουμε μια διάσταση της προσωπικότητας του Κολοκοτρώνη, μέσα από ένα απόσπασμα της ταινίας που βασίζεται στη θεατρική παράσταση «Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη» και να κάνουμε μια σύνδεση μεταξύ του ήρωα του ‘21 και του πολυμήχανου αρχετυπικού Οδυσσέα.

Μια σύντομη αναδρομή στο χρόνο για να δούμε την εποχή και τις ιδέες, που οδήγησαν στην απελευθέρωση του τόπου μας και για να ανασύρουμε αρετές που χρειαζόμαστε μαζί με την ανθεκτικότητα και την ομοψυχία, ώστε στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε να μας ενδυναμώσουν. ..»αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σάββατο 30/10 στο Βουλευτικό 17:00-18:00.

Εκδήλωση Λόγου και Τέχνης του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Σύλλογου «Μίτος» και του καναλιού Body in Balance GR : «H Ιδέα στην Πράξη - από το αρχέτυπο του Οδυσσέα στον ήρωα του ‘21 Κολοκοτρώνη» - ανοιχτή συζήτηση για την δύναμη του πνεύματος και της θέλησης.

Συμμετέχουν οι: Μαριλένα Aναστασοπούλου - Αρχαιολόγος - Ξεναγός, Γιάννης Στρατάκης M.Sc. Μουσικός- Ερευνητής Αρχαίου Ελληνικού Ήχου, Μαριάννα Λαμπίρη- Σκηνοθέτις-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Συντονίζει και προλογίζει η Ιφιγένεια Τσαντίλη M.Sc. Δημοσιογράφος- Επικοινωνιολόγος.

Αρχαία φόρμιγγα και απαγγελία: Γιάννης Στρατάκης

Προβολή: Απόσπασμα της παράστασης «Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη», ένα διαδραστικό θεατρικό ντοκυμαντέρ σε σκηνοθεσία Μαριάννας Λαμπίρη, 2021, 10’
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ