ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ακυβερνησία ιστιοφόρου με 7 επιβάτες νότια του Ακρωτηρίου Μαλέα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | | |
Ακυβερνησία ιστιοφόρου με 7 επιβάτες  νότια του Ακρωτηρίου Μαλέα
Το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία του ιστιοφόρου σκάφους ''DRAGON FLY 1'' σημαίας Μάλτας, λόγω βλάβης στο πηδάλιο, στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ακρωτηρίου Μαλέα, με επτά (07) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.


Άμεσα για την ανωτέρω περιοχή απέπλευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Φ/Γ -Λάντζα "ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Μ" Ν.Ν. 07. Το εν λόγω Ι/Φ σκάφος εντοπίστηκε με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, ενώ στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από το "ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Μ", με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στον όρμο "ΒΑΤΙΚΑ".

Ακολούθως, το ''DRAGON FLY 1'', με τη συνδρομή του Ε/Γ-Λάντζα "ΜΑΧΗ" Ν.Ν.11 κατέπλευσε στον λιμένα Νεάπολης Βοιών, όπου προσέδεσε με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από εξουσιοδοτημένο οργανισμό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ