ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για την ολομέλεια προέδρων των Συλλόγων της ΔΟΕ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα η Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων της Δ.Ο.Ε. προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις –δράσεις του συνδικάτου τόσο για την Αυτοαξιολόγηση όσο και για τα υπόλοιπες διεκδικήσεις του κλάδου (συγχωνεύσεις, κενά, επαγγελματική εξουθένωση,γραφειοκρατική λαίλαπα,εντατικοποίηση κλπ).


Η Ολομέλεια όμως δεν είχε την απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, διότι οι γενικές συνελεύσεις των Συλλόγων της χώρας δεν είχαν απαρτία.

Κατά συνέπεια δε μπόρεσε να πάρει καμία απόφαση.

Το επόμενο βήμα που προβλέπεται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας είναι να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και να αποφασίσει σχετικά.

Στην Ολομέλεια των Προέδρων υπήρξε ενημέρωση από τους Προέδρους για τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των συναδέλφων της βάσης και αναπτύχτηκε πλούσιος διάλογος για την πορεία των διεκδικήσεων των δίκαιων αιτημάτων μας.

Με δεδομένη την παράταση έως 12-11-2021 που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας για τις διαδικασίες Αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων (ομάδες εργασίας ,προγραμματισμός του 2021-2022), αναμένουμε την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις περαιτέρω κινήσεις –δράσεις και την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ