ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αργείων ο ΔΑΝΑΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | | |
Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αργείων ο ΔΑΝΑΟΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 36 του Καταστατικού του Συλλόγου Αργείων Ο ΔΑΝΑΟΣ και μετα την λήξη των εκ του Νόμου πάσης φύσεως απαγορεύσεων ,αναστολών και παρατάσεων λόγω covid-19, καλείσθε σε συγκρότηση Α΄ Γενικής Συνέλευσης στο Μέγαρό του την 31η Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ.


Θ Ε Μ Α Τ Α:

1. Εγκριση απολογισμού διαχείρισης και πεπραγμένων οικονομικού έτους 2020, ανάγνωση ΄Εκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής εσόδων και εξόδων ίδιου έτους.

2. Υποβολή και έγκριση του Προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων έτους 2021.

3. Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου περιόδου από Νοεμβρίου 2021 – 31/12/2024.

4. Εκλογή νέας 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής για έλεγχο της οικονομικής διαχειρίσεως του Συλλόγου χρήσεως από Νοεμβρίου 2021-31/12/2024.

Για την απαρτία κατά την Α΄ Γεν. Συνέλευση απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σε περίπτωση μη νόμιμης απαρτίας,θα συγκροτηθεί Β΄ (Επαναληπτική) Γεν. Συνέλευση την 7η Νοεμβρίου 2021,ημέρα Κυριακή & ώρα 11 π.μ. στον ίδιο χώρο χωρίς άλλη πρόσκληση, οπότε η Συνέλευση θα είναι σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη (άρθρο 37 του Καταστατικού).

        Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Σωτήριος Κωτσοβός              Αναστάσιος Σκλήρης

Σημείωση/ Ενημέρωση : Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου:

α) Αποκλείονται αυτοδικαίως από τις Γεν. Συνελεύσεις και τις ψηφοφορίες μέλη που καθυστερούν την ετήσια συνδρομή τους (άρθρο 38 του Καταστατικού) έως και την ώρα της ΓΣ.

β) Τα μέλη αποκτούν δικαίωμα του εκλέγειν μετά από τρεις (3) μήνες και του εκλέγεσθαι μετά ένα (1) έτος από την οριστική εγγραφή τους στο Μητρώο μελών του Συλλόγου και

γ) ΄Οσα μέλη επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως Προέδρου ή μέλους του Δ.Σ., υποχρεούνται να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία του Συλλόγου, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2021 , καθημερινά τις ώρες λειτουργίας της (10 πμ - 13μμ).

· Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : Κατά την προσέλευση στον χώρο της Γ.Σ.,με ποινή απαγόρευσης εισόδου, ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας λόγω πανδημίας (υποχρεωτική χρήση ΜΑΣΚΑΣ, τήρηση ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ κτο).-


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ