ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Μαθητές του Νέου Σχολείου από την Αργολίδα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | | |
Μαθητές του Νέου Σχολείου από την Αργολίδα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Μια ευχάριστη ανάπαυλα περίμενε τους μαθητές του Λυκείου του Νέου Σχολείου - Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας το πρωί του Σαββάτου στον «Ελληνικό Πολιτισμό» του Ιδρύματος Ελληνισμού στην Αθήνα.
Οι μαθητές αφού θαύμασαν στη Θόλο την περιήγηση με θέμα «Αγία Σοφία» στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην έκθεση «BODY WORLDS».
Ο πρωταρχικός στόχος των δημιουργών της έκθεσης, Δρ. Angelina Whalley και Δρ. Gunther von Hagens, είναι η πρόληψη και η περίθαλψη της ανθρώπινης υγείας. 

Οι εκθέσεις BODY WORLDS σχεδιάστηκαν για να εκπαιδεύσουν το κοινό σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος και να δείξουν τις επιπτώσεις του υγιούς και ανθυγιεινού τρόπου ζωής. 
Οι συγκεκριμένες εκθέσεις έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να συνειδητοποιήσουν την ευθραυστότητα του σώματός τους και να αναγνωρίσουν την ανατομική ατομική ομορφιά του καθενός.
 Επιπρόσθετα οι μαθητές αντιλαμβάνονται την αίσθηση της ατομικής υγείας, τις δυνατότητες και τα όρια του σώματος, ενώ τίθεται έντονα το ζήτημα του νοήματος της ζωής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ