ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ψυχολόγος και Παθολόγος - Ηπατολόγος στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων

Ψυχολόγος και Παθολόγος - Ηπατολόγος στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων
Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δήμου ιδιαίτερα σε περιόδους όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία: τη ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη και τη βραχεία ψυχοθεραπεία. Οι υπηρεσίες της Ψυχολόγου κα Μαρίας Κολυβά θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους χώρους του Δημοτικού Ιατρείου.

Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 14:00 ενώ οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Δημοτικού Ιατρείου, 25ης Μαρτίου 75, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατόπιν ραντεβού, με απόλυτη εχεμύθεια και αυστηρή τήρηση του απορρήτου του ασθενούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2752099161.

Επίσης στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων ξεκίνησε να λειτουργεί μια νέα ειδικότητα αυτή του Παθολόγου - Ηπατολόγου απο το γιατρό κ. Τάκη Λαμπρόπουλο.

Με ενισχυμένο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει τη λειτουργία του προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ μια δέσμη βασικών υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους δημότες και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Στο Δημοτικό Ιατρείο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εφαρμόζονται με αξιοπιστία προγράμματα με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας, την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη όλων των Δημοτών που έχουν έντονη ανάγκη κοινωνικής προστασίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ